sábado, 7 de abril de 2012

silenci

Imatge feta per Mi Kee
Asseguda al terra, recolzada a la paret, les mans a la cara, els ulls tancats i apretats. Demandava silenci. No hi havia ningú, no hi havia cap soroll i jo demandava silenci sense parlar. 

Avui, passats 10, 11 anys ho entenc. El brunzit de la meva ment buscant aquell espai ple de tot i ple de res, dens, fèrtil, vuit, triant i descartant pensaments, sentint-los però deixant-los passar, el cor bategant i jo embolcallant-lo amb un farsellet d’energia daurada fent-lo callar també. Respirant àmpliament per la part de dalt del meu cap i veien amb els ulls tancats la claredat del sol per després sedimentar, com quan hi ha onades al mar i l’aigua està tèrbola i poc a poc la sorra va caient al fons deixant-la clara com un vitrall. Continuo meditant.


En qualsevol iniciació espiritual, potser, que la persona es senti confosa, pertorbada i de vegades copsada per tant intensa situació.En aquestes situacions, MINT BUSH ajuda a fer-les front.  

MINT BUSH és una flor d’Austràlia, llaviada. Com a totes les mentes refresca, tonifica i aporta claredat. En particular,  ajuda a gestionar la situació que suposa una iniciació espiritual que vindria a ser com una perturbació que pot arribar a envair a la persona. Mint Bush  ajuda a pendre la decisió de si s’ha continuar per aquest camí o no.

Des de FES, també hi ha una menta ó llaviada que aporta claredat en aquests processos. És LAVENDER, la flor que ajuda a moderar i regular l’energia psíquica-espiritual, però més des del mal processament espiritual que pot comportar estancament d’energia i per tant trascendir en el cos físic en forma de mal de cap, nerviosisme, problemes de visió, etc.
El color púrpura de la LAVANDA, denota les capacitats més elevades de la flor.


Acabo la meditació. Obro els ulls i la sensació que em recorre pel cos es fresca com la menta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario